Anëtari i Partisë Demokratike zbulon planin e fshehtë të Sali Berishës

by admin
Spread the love

Anëtari i Partisë Demokratike Roland Bejko për të komentuar temën “Akuzat e Berishës kundër Bashës” Në fjalën e tij në Breaking Bejko është shprehur hapur Foltores së Berishës dhe retorikës së tij politike teksa e ka cilësuar atë si një ujk politik.

Ndër të tjera anëtari I Partisë Demokratiker ka treguar se një retorikë të tillë Berisah e mbanë për të afruar pranë vetes ilitant të dëshpëruar.

Deklarata e Bejkos:

“Ujkut politik nuk mund ti kërkohet të sillet si qingj politik.

Berisha ka strategji dhe ligjërim politikë që i ka kaluar koha. Perspektiva e revolucionit nuk është strategjia për të ardhur në pushtet, por është prespektiva e negociatave ajo që e sjellë Berishën në pushtet.

Vetë Berisha në opozitën e kaluar, nuk erdhi me protesta të pafundme, ai erdhi në pushtet në kohën që u fut në rrjetin institucional të të bërit politik.

Berisha këtë ligjërim politik kaq të ashpër e bën se e ka në natyrën e tij, por edhe se do të afrojë militant të dëshpëruar rreth vetes.”– tha Bejko.

Lajme interesante

You may also like