Amerika ia prenë biletën për ‘xhenet” liderit të ISIS-it, Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurayshi

by admin
Spread the love

Presidenti i ShBA-së, Joe Biden, ka njoftuar se trupat amerikanë në Siri kanë kryer një operacion kundër terrorizimit.

Sipas Bidenit, në këtë aksion është vrarë edhe lideri i ISIS-it, Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurayshi.

“Mbrëmë, nën urdhrin tim, forcat e ushtrisë së ShBA-së në veriperëndim të Sirisë kanë kryer një operacion kundër terrorizmit për të mbrojtur amerikanët dhe aleatët e saj. Falë aftësive dhe trimërisë së Forcave tona të Armatosura, ne kemi hequr nga fusha e betejës Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurayshi-liderin e ISIS-it. Të gjithë amerikanët janë kthyer shëndoshë e mirë nga operacioni. Unë do t’i jap vërejtjet popullit amerikan më vonë këtë mëngjes. Zoti i ruajtë trupat tona“, ka thënë Biden.

This post was published on 2022-02-03 1:35 pm

FM IMAGES

FM IMAGES ALBANIA – Publikon fotografi, satire, aktua;itet, politikë, dokumenta historike, foto të personaliteteve historike, politike dhe kulturore, foto nga Lufta e I dhe II Botërore, foto të qyteteve, dhe ngjarjeve historike.
Copyright © 2021 FMimages®, All Rights Reserved.

Lexo lajme interesante

You may also like