3 çiftet e Horoskopit që dashurohen me të kundërtin e tyre

by admin
Spread the love

Nuk është e nevojshme të jeni njohës i kombinimeve të Horoskopit për të ditur se ka shenja që përputhen me krijimin e çifteve harmonike dhe të tjera që nuk duhet as të jenë në të njëjtin vend.

Por jeta dhe dashuria nuk i shikojnë këto, ndaj ndonjëherë ju ndodh të bini në dashuri me një mashkull, shenja e të cilit është diametralisht e kundërt me atë që keni në mendje si një kombinim ideal.

Do ta keni vënë re se shpesh ju tërheq shenja që keni mësuar që në moshë të vogël të “kafshoheni” nga turpi kur dëgjoni, apo jo?

Në një farë mënyre këtu do të shohim tre kombinimet e shenjave të horoskopit që nuk duhet të kenë asnjëherë lidhje dhe megjithatë shpesh i takojmë së bashku rreth nesh:

Ujori me Gaforren-Ujori cinik e përbuz Gaforren e përhershme të ndjeshme, por shpesh bie në dashuri me të. Dikush merr pak nga energjia e njëri-tjetrit dhe bëjnë një kombinim shumë të fortë.

Virgjëresha me Luanin-Virgjëreshat obsesive tërhiqen nga Luanët dinamikë. Ata të dy nuk janë dakord për gjithçka pasi zakonisht kanë temperamente dhe qëndrime të ndryshme, por gjithmonë do ta kujtojnë njëri-tjetrin si diçka ndryshe.

Binjakët me Bricjapin-Si gëzimi i jetës, Binjakët gjithmonë do të shpërqendrojnë pak seriozitet nga Bricjapi serioz dhe punëtor. Kaq mjafton për t’i parë shpesh bashkë dhe madje të lumtur.

Lexo lajme interesante

You may also like