Sela: Mosmarrëveshja për nënshtetësine qëndron te gjuha

Bllokadën për ligjet tjera e mbajmë deri në zgjedhjen e ligjit për nënshtetësisë – tha Sela në Klan Debat.

“Për disa cështje jemi marrë vesh, por për disa cështje tjera – Jo. Për mua është e pakuptueshme që mosmarrëveshjet ekzistojnë te pjesa e gjuhës. Ne kemi propozuar që të njihet njëra nga gjuhët zyrtare, maqedonishtja dhe gjuha shqipe” – tha Sela në Klan Debat.

Ne e kemi dërguar versionin përfundimtar të tekstit – tha Sela.

“Shpresoj dhe pres që brenda kësaj have ta harmonizojmë tekstin final dhe ta dërgojmë ligjin në hapa të mëtejshme dhe ta zgjidhim këtë cështje” – tha Ziadin Sela në Klan Debat

UT dhe Universiteti Iowa nga SHBA-ja nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Universiteti i Tetovës dhe Universiteti Iowa nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. Dy universitetet në të Read more

Zëdhënësi i qytetit të Shkupit i reagon opozitës shqiptare përmes fotografive

Zëdhënësi i qytetit të Shkupit, Valon Salihu, përmes disa fotografive i ka reaguar opozitës shqiptare, që sot kishte mbajtur një Read more

Leave a Reply