Uji në Tetovë është i pijshëm, sigurojnë institucionet

LAJMËRIM
Të nderuar qytetar, NPK TETOVA Tetovë ju lajmëron se në bazë të analizave nga Qendra për Shëndet Publik -Tetovë, uji për pije i përgjigjet parametrave të Rregullores për ujë të pijshëm, DHE ËSHTË I SIGURT PËR PIJE.

Leave a Reply