Hollandë: konvertim i bujshëm në Islam i një ish-kampioneje boksi

Ish-boksierja kampione hollandeze Ruby Miso u shfaq me hixhab brenda një xhamie, ku ajo shpalli kalimin në Islam.

E njohur me pseudonimin “Zonja Tyson”, Ruby Miso u konvertua në Islam dhe shprehu lumturinë e saj të madhe pasi zyrtarisht tha “Shehadetin”, kredon islame se “Nuk ka zot tjetër që meriton të adhurohet veç Allahut” dhe se “Muhamedi është njeri dhe i Dërguari i Tij”.

Duke komentuar foton e saj para një xhamie në Hollandë, të cilën ajo e postoi në Instagram të hënën (16 nëntor, 2020), Ruby tha: “Jam shumë krenare që më në fund kalova zyrtarisht në Islam. Falenderoj Allahun, jam shumë i lumtur për këtë.”

Francezi që di shqip e tani quhet Adem, ai dëshiron të martohet vetëm me shqiptare

Një djalë nga Franca ka ndërruar emrin nga Thomas Noel në Adem, e përveç emrit ai ka ndërruar edhe fenë Read more

Test: Zgjidh një sy mistik dhe zbulo se çfarë mendojnë të tjerët për ty

A keni menduar ndonjëherë se çfarë mendojnë njerëzit për ju kur ju shohin? Të gjithë ne përcjellim informacione të caktuara Read more

Leave a Reply