Gashi bashkësedoi me Ambasadoren e Britanisë së Madhe në vend

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot nëpërmjet platformës online, ka zhvilluar bisedë me ambasadoren e Britanisë së Madhe në vend, Shkëlqesisë së saj, znj. Rachel Golloway.

Në këtë bashkëbisedim të kryetarit Gashi dhe znj. Golloway, u fol për ngjarjet e fundit – dështimin e procesit të bisedimeve me BE-në, ngërçin politik me shtetin fqinj Bullgarinë. Gjithashtu, edhe për proceset rajonale dhe situatën e Covid-19, që po kalon vendi, rajoni dhe bota në tërësi.

Ambasadorja britanike, znj. Golloway, falënderoi kryetarin Gashi, mbi rolin konstruktiv dhe sensibilizues që po luan AlternativA, në hapërimin e rrugës atlantike të vendit drejt BE-së.

Tetova festoi 28 Nëntorin në kohë pandemie – VIDEO

Tetovë, Festa e 28 Nëntorit në kohë pandemie - VIDEO

Zbulohen hajdutët e Golf 5 në Çair të Shkupit

Policia ka rënë në gjurmë të grabitësve të makina në Shkup. ALSAT nga burime brenda policisë mëson se strukturën organizative Read more

Leave a Reply