10 këngët e dashurisë që duhet t’i dëgjoni këtë Shën Valentin

Dita të dashuruarve po afron shumë shpejt dhe të gjithë ndjejmë një frymë romance.

Po ju rikujtojmë disa nga këngët e dashurisë që duhet t’i dëgjoni patjetër këtë Shën Valentin më 14 shkurt. Nga artistët më të mirë të industrisë muzikore kryesisht asaj amerikane dhe hite që nuk do të harrohen kurrë duke nisur që nga vitet ’70 deri tek ato e dekadës së fundit.

10. “I Will Always Love You” by Whitney Houston (1992)
09. “Make You Feel My Love” by Adele (2008)
08. “The Power of Love” by Celine Dion (1993)
07. “We Found Love” by Rihanna and Calvin Harris (2010)
06. “Crazy in Love” by Beyoncé and Jay-Z (2003)
05. “Take My Breath Away” by Berlin (1986)
04. “Can’t Help Falling in Love” by Elvis Presley (1961)
03. “Crazy Little Thing Called Love” by Queen (1980)
02. “Love On Top” by Beyoncé (2011)
01. “We Belong Together” by Mariah Carey (2005)

Leave a Reply