Reka: Ora në Beograd është ndalur në vitin 1999

Ministri tha se Serbia duhet të bindet se Kosova është tregim i mbyllur I ftuar sonte në emisionin Click ishte ministri i Integrimeve Evropiane, Blerim Reka i cili tha se bashkëpunimi politik mes Kosovës dhe Serbi është larg, pasi që mentaliteti serb për njohjen e një realiteti të ri nuk ka ndryshuar. Minsitri tha se edhe pse jemi në dekadën e dytë të shekullit 21 serbët ende jetojnë në botën e kohës së vitit 1999. Reka theksoi se Serbia duhet të bindet se Kosova është punë dhe tregim i mbyllur.

Leave a Reply