Xhamia e njohur në Tetovë për disa orë grumbulloi 15 mijë euro për Turqinë dhe Siri

by admin
Spread the love

Xhamia e njohur “Gam Gam” në Tetovë për disa orë ka grumbulluar 15 mijë euro për të ndihmuar banorët e zonave të përfshira nga tërmeti në Turqi dhe Siri.

Ky mision human u përmbush sot nga kjo xhami ku imam është Hoxhë Nuhi Ganija i cili njihet për shpirtin e tij human, fisnikërinë dhe aktivitetet e përhershme në favor të qytetarëve të vendit.

Gjatë shtjellimin të aksionit Nuhi Ganija i pari në arkën e bamirësisë lëshoi pagën e tij prej 500€ duke vijuar aksionin i cili vetëm për disa orë nori përmasa të mëdha duke grumbulluar 14350€ mjete financiare për rajonet e prekura.

You may also like