Tradita 25-vjeçare që çoi në zakonin famëkeq të çamçakëzit të Sir Alex Ferguson

by admin
Spread the love
728x90px

Biseda 25-vjeçare që çoi në zakonin famëkeq të çamçakëzit të Sir Alex Ferguson

Pse Sir Alex Ferguson ishte aq i magjepsur me çamçakëz dhe pse vetëm gjatë ndeshjeve ai do të shihej me të në gojë?

Epo, sipas Jim McGregor, fizikantit të vjetër të Man United, Ferguson kishte një kollë nervore e cila u përkeqësua para ndeshjes së tij të parë në krye të Djajve të Kuq, raporton Football Daily Goal.

McGregor pretendon se ka marrë guximin, pak më shumë se 25 vjet më parë, për të folur më në fund me Ferguson.

“Kollitja do të fillonte gjatë ndeshjes,” shpjegoi McGregor në një libër të fundit. “Kështu që pas një kohe mora guximin për të sugjeruar që ai të merrte çamçakëz.”

“Atij gjithashtu i pëlqeu pështyma e çuditshme,” shtoi McGregor. “Kështu që unë mendova se përtypja e çamçakëzit do të vriste dy zogj me një gur.

bekimcair

Përfundimisht, ai pranoi disa çamçakëz dhe kjo u bë traditë gjatë ndeshjeve të ardhshme.

ash-ads

Lajme interesante

You may also like