Paske zemrën e zezë si e paske fustanin e zi sonte

by admin
Spread the love

Antonela dhe Arjola janë dy banorët që kanë pasur debate shumë të fortë me njëra tjetrën.

Ato po vazhdojnë të debatojnë edhe tani në transmetim live.

Arjola madje u përlot duke ia shpjeguar Antonelës për fjalën që ajo ia kishte thënë për nënës e saj. Arjola u shprehë se ajo është nënë vet dhe nuk e ofendon askënd.

Ndërkohë ato edhe debatuan edhe për një palë ‘brekë’ të Antonelës të cilar si duket Arjola ia paska tharë Antonelës.

Ato nuk po gjejnë paqe mes vete as në studio, madje Antonela iu shprehë ashpër Arjolës duke i thënë se e paske ‘zemrën e zezë si e paske fustanin e zi sonte’.

Në debatë u përfshinë edhe Valoni me Sabianin.


Lexo lajme interesante

You may also like