Nevzat Bejta: “Uroj nga zemra që qytetarët e Gostivarit të mos pësojnë nga qeverisja e VMRO-DPMNE-së”

by admin
Spread the love

Nevzat Bejta, përmes një shkrimi në FB sonte, ka falenderuar të gjithë ata qytetarë që sot hodhën votën e tyre për të.

Bejta ka thënë se Gostivari për të është më i rrëndësishëm sesa karriera politike.

“Të dashur qytetarë të Gostivarit, dëshiroj të shpreh faleminderimet më të sinqerta për besimin e juaj që treguar ndaj meje si në rrethin e parë ashtu edhe në rrethin e dytë zgjedhor.
Uroj nga zemra dhe shpirti që qytetarët e Gostivarit të mos pësojnë nga qeverisja e VMRO-DPMNE në katër vitet e ardhëshme.
Për ne më e rëndësishme është qyteti jonë, se sa karriera politike.
Për ne, kujdesi për Gostivarin tonë nuk do të ndalon kurrë. Ju faleminderit edhe njëherë”, ka shkruar Bejta.

Lajme interesante

You may also like