Mungesa e progresit në dialog i shkon për shtati Beogradit, Kurti po ushqen me simbolika bazën e tij

by admin
Spread the love

Mungesa e progresit ne biseda ne Bruksel, ku eshte i perfshire edhe Washingtoni, i shkon per shtati Beogradit.

Brukseli dhe dialogu nuk eshte vend ku matet burrnia dhe machoismi ballkanik, por mundesi per me ece perpara.

Kurti nuk duhet me e ushqy me simbolika te kota bazen e tij, por duhet me mendu per te ardhmen e vendit.

Beogradi eshte ne pozite shume te mire. Eshte ne OKB, po perfiton qindra miliona, besa miliarda, nga Lindja dhe Perendimi. Jemi na ata qe kena nevoje per progres dhe nxitim.

Bota po ndryshon dhe ne mund te humbim.

Nese jeton me familje ne Paris, Berlin a Londer, edhe i thu Albinit “mos lesho pé para bashkesise nderkombetare” atehere ti je dicka ne mes budalles, hipokritit dhe njerit te poshter.

Mos ngoni shume kange me çiftelia.

You may also like