MPB: Është gjetur fëmija 6 vjeçar që u raportua se është zhdukur në sheshin “Skënderbeu”

by admin
Spread the love

MPB njofton se fëmija i cili u raportua i humbur sot në sheshin “Skënderbeu” afër Çarshisë së Vjetër të Shkupit është gjetur në banesën e shokut të tij në të njëjtin ndërtesë ku ai jeton.
“Sot (24.12.2023) rreth orës 16:00 është gjetur një i mitur gjashtë vjeçar, i cili para disa orësh nga nëna e tij ishte raportuar si i humbur në sheshin Skënderbeu në Shkup.
Menjëherë pas marrjes së kallëzimit janë ndërmarrë masa dhe aktivitete nga ana e zyrtarëve policorë nga SPB Shkup për gjetjen e fëmijës dhe i njëjti është gjetur me shokun e tij në banesë në të njëjtin ndërtesë ku ai banon”, njofton MPB.

MARKETINGYou may also like