Mozzik hyri brenda shtëpisë së BBV, “Vëllai i Madh” vendos ta ndëshkojë Donaldin

by admin
Spread the love

Mozzik hyri brenda shtëpisë së BBV, “Vëllai i Madh” vendos ta ndëshkojë Donaldin.

Përgjatë më shumë se 100 ditëve të qendrimit në shtëpi kanë ardhur Adriana Matoshi për Arjolën, Klajdi dhe Bruno për Fifin, Elgit Doda për Donaldin, Sabiani për Ilirin, Argjira dhe Fjoralba për Einxhel, Olta Dako pë Monikën, Vllaznia për Meridianin etj.

Por pavarësisht këtyre suprizave të dedikuara nga “Big Brother” për kënaqësinë dhe argëtimin e banorëve “Vëllai i Madh” ka sjellë edhe një sërë artistësh të tjerë të cilët kanë respektuar formatin dhe rregullat duke dhuruar vetëm argëtim për ta, shkruanTCh,

Mbrëmë ka qene i ftuar për të gjithë banorët Mozzik, por me mbështetjen personale që ai i dha njërit prej konkurentëve, 3 jave përpara finales, u tregua mos respekt ndaj konkurentëve të tjerë.

Mozzik hyri brenda shtëpisë së BBV, “Vëllai i Madh” vendos ta ndëshkojë Donaldin
1 hour më parë

Përgjatë më shumë se 100 ditëve të qendrimit në shtëpi kanë ardhur Adriana Matoshi për Arjolën, Klajdi dhe Bruno për Fifin, Elgit Doda për Donaldin, Sabiani për Ilirin, Argjira dhe Fjoralba për Einxhel, Olta Dako pë Monikën, Vllaznia për Meridianin etj.

Por pavarësisht këtyre suprizave të dedikuara nga “Big Brother” për kënaqësinë dhe argëtimin e banorëve “Vëllai i Madh” ka sjellë edhe një sërë artistësh të tjerë të cilët kanë respektuar formatin dhe rregullat duke dhuruar vetëm argëtim për ta.

Mbrëmë ka qene i ftuar për të gjithë banorët Mozzik, por me mbështetjen personale që ai i dha njërit prej konkurentëve, 3 jave përpara finales, u tregua mos respekt ndaj konkurentëve të tjerë.

Lexo lajme interesante

You may also like