Me të ikë një deputete kur e ke pushtetin absolut në vend, tregon se diçka është kalbur aty brenda

by admin
Spread the love

Këta ish-bashkëpartiakët e Doarca Kicës, të cilët po e shajnë e kritikojnë për kalimin e saj ne LDK është mirë me heshtë.

Mosni se mos po ua publikon çika lutjet e Vjosa Osmanit e Albin Kurtit qe ajo mos me dalë nga partia dhe grupi parlamentar, e dokni keq tani, mbetni si …. n’shi…

Me pasë kurajon me braktisë një grup me pushtet kaq të fuqishëm është tregues i një etike dhe integriteti të lartë politik nga ana e deputetes Kica.

Ndërsa, me t’ikë një deputete kur e ke pushtetin absolut në vend, kur e kontrollon Kuvendin, Qeverinë dhe Presidencën, është tregues se diçka është kalbur aty brenda.

Qe do thoshte një personazh i Shakespeare-it: “Something is rotten in the state of Denmark”….

You may also like