Kush regjistrohet Basha apo Berisha me logon e PD për zgjedhjet e 6 bashkive? Përgjigjet prerë ish-kreu i KQZ Kristaq Kume

by admin
Spread the love

Ish-kreu i KQZ Kristaq Kume komentoi se nëse zgjedhjet mbahen brenda një harku të shkurtër kohor, cila PD do të regjistrohet, ajo që përfaqësohet nga Lulzim Basha apo Sali Berisha?

Për Kumen gjithçka është e qartë, në KQZ duhet të regjistrohet PD e përfaqësuar nga Basha, pasi ai njihet deri më tani nga Gjykata ka vulën dhe selinë.

Komenti i Kumes:

“Ligjërisht është Basha ai që ka vulën figurative dhe institucionale, ai që në KQZ e pret e i merr propozimet e tij për kandidatët. Edhe grupimi tjetër mund të përfaqësohet por jo si subjekt politik, por me qytetarët, pa parti. Unë nuk shoh rrugë tjetër”, tha Kume.

Lexo lajme interesante

You may also like