Këta janë meshkujt ‘tahmaqarë’ të horoskopit!

by admin
Spread the love

Demi
Kur vjen puna tek lekët, meshkujt e shenjës së demit janë paksa egoistë, sepse nuk kursejnë për veten e tyre! Ata kanë nën kontroll financat e tyre dhe investojne me zgjuarsi! E kanë të vështirë ta lëshojnë lekun nga dora,edhe kur bëhet fjalë për të dashurën e zemrës !

Akrepi
Akrepi kursen edhe qindarkën! Nuk blejnë asgjë pa bërë pazarin e tyre dhe lekun e fshehin në skutat më të errëta! Mos prisni nga kj shenjë, udhëtime, darka e dhurata, se jo juve që s’do jua plotësojnë, por as vetes së tyre.

Bricjapi
Bricjapi është shenja që ka gjithmonë lekë nëpër duar, por nuk e shpenzon kot së koti. Janë të përgjegjshëm dhe nuk rrëmbëhen për të bërë blerje.Bricjapi gjithmonë e ka një listë me vete për të parashikuar çdo veprim banker.

Lexo lajme interesante

You may also like