Ja pse nuk do të kemi asgjë

by admin
Spread the love

Einxhel dhe Iliri janë përfshirë në një konflikt të ashpër gjatë ditëve të fundit që ka vijuar edhe gjatë mbrëmjes së spektaklit të sotëm.

Sipas Ilirit, Einxhel ka nxitur debatin për Kosovën dhe Shqipërinë.

Einxhel: Arbër e dëgjove me veshët e tua apo ta thash unë?

Arbri: E kam treguar të gjithë skenën.

Ndërhyn Iliri…

Einxhel: Vazhdo grij sallatë.

Iliri: Nëse grij sallatë, ti krosit bar.

Einxhel: Kam thënë që Arbri më pëlqen shumë si djalë dhe i kam thënë që jam natyrë e tillë. Është dashur kartolina e Beatrix që të afrohem me të. Me Arbrin kam nisur që liven e parë dhe kishte një natë durimin që të zgjasë dorën.

E pyetur nëse do të ketë një romancë me Arbrin (DJ Dagz), Einxhel thotë:

“Nuk kam ndërmend të kem asgjë mes meje dhe Arbrit sepse Iliri do të mendojë se do e përdor si lojë”.


Lexo lajme interesante

You may also like