Do të rritet çmimi i biletës së transportit? Qeveria tregon vendimin më të fundit

by admin
Spread the love

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar paketën anti-krizë për përballimin e situatës që parashikohet gjatë muajve në vijim për shkak të krizës energjetike.

Ndër të tjera kryeministri sqaroi edhe çfarë do të ndodhë me çmimin e transportit. Rama tha se nuk do te kete prekje te cmimit te biletes se transportit dhe se do vijoje mbeshtetja per fermeret dhe sektorin e peshkimit.

“Vijojmë me të njëjtën qasje mbëshetje për naftë pa taksa për fermerët, rrisim financimin, mbështetje për TVSH e peshkimit, rrisim financimin, mbështetja për mos prekjen për cmimin e biletës së transportit,” u shpreh kryeministri.

You may also like