Arrestohet Xheza, përfundon në burg

Dje (3 tetor), rreth orës 12 e 20 minuta në rrugën ,,Todor Cipovski-Merxhan,, në Tetovë, pjesëtarët e policisë nga SPB-Tetovë, e kanë arrestuar 19-vjeçarin Xhezair B. nga fshati Otushishtë i Tearcës, i gjykuar me burg në afat prej 17 muajsh, për kryerje të veprave penale “Vjedhje” dhe “vjedhje e rëndë”.

I njëjti është dorëzuar për vuajtjen e dënimit në burgun “Idrizovë” në Shkup.Shqipmedia

Leave a Reply