Armaldo nuk duron dot më: Dua të dal nga këtu, kam gruan shtatzënë

by admin
Spread the love

Armaldo vendosi që këtë javë t’ia kaloi lidershipin e shtëpisë Valbonës. Ai tha se dëshiron të dalë nga shtëpia, pasi ka një grua shtatëzënë dhe një vajzë që kanë nevojë për kujdesin e tij.

Duke folur me Luizin, Armaldo tha se nuk ka më moshë të merret me Big Brother, por Luizi i tha atij se thjesht nuk ka moshë të merret me fjalë që fliten pas shpine.

Armaldo e pyeti Kiarën për vendimin e lidershipit, për të cilën Kiara tha se ai duhet ta mbajë edhe këtë javë.

Ai i tha Valbona Memës se ndryshoi mendim dhe se do të jetë edhe këtë javë lider.

The post Armaldo nuk duron dot më: Dua të dal nga këtu, kam gruan shtatzënë appeared first on Telemedia.

Lexo lajme interesante

You may also like