Super hajduti nga b.urgu i Idrizovës ka mashtruar 5 biznismen nga Tetova duke u marrë 5.000 eu

SPB Tetovë ka ngritur kallëzim penal kundër 34-vjeçarit nga Shkupi i dyshuar për mashtrim.

34-vjeçari shtatë muaj nga Idrizova, ku ka vuajtur dënimin me b urg, është paraqitur në telefon se është drejtor dhe ka arritur të mashtrojë shtatë persona prej të cilëve ka përfituar 315 000 denarë.

Siç ka njoftuar MPB, ai në periudhën prej 2 qershor 2019 deri në shkur 2020, përderisa ka vuajtur dënimin në b urgun e Idrizovës-Shkup, nëpërmjet telefonit celularë në mënyrë të rrejshme është paraqitur si pronar ose si udhëheq i kompanive të ndryshme.

Ai ka arritur që të bind tre persona nga Tetova, dy nga Shkupi dhe një nga fshati Xhepçisht dhe Bellovishtë se kompania e tij do të bashkëpunojë me ta dhe ka arritur të merr rreth 315 000 denarë.

Pandemia solli shtrenjtimin e ushqimit dhe derivateve të naftës në Maqedoni

Produktet ushqimore në Maqedoninë e Veriut krahasuar me një vit më herët, janë shtrenjtuar për 2.1 për qind . Por Read more

“Tinex” hap në Tetovë super marketin modern – FOTO

Nga 9 prill viti 2021, pas rinovimit, është rihapur marketi “Tineks” në Tetovë. Marketi i ri modern ndodhet në lokacionin Read more

Leave a Reply