Pse duhet të vendosni një hudhër nën jastëk kur bëni gjum

Hudhra mund t’ju zgjasë jetën, por ky nuk është përfitimi i vetëm i saj. Ajo ka superfuqi të pabesueshme, të tilla si luftimi i qelizave kancerogjene, detoksimi i trupit tuaj, madje edhe zvogëlimi i dhjamit në trup. Pasi të zbuloni se sa e dobishme është ajo për trupin e njeriut, me siguri do ta injoroni aromën e pakëndshme. Shikoni gjërat që mund të ndodhin nëse filloni ta vendosni këtë produkt magjik nën jastëk natën. Vetëm sigurohuni që hudhra të jetë e freskët.

Ju ndihmon për hundët e bllokuara!

Kjo sepse hudhra përmban një antibiotik të fuqishëm të quajtur allicin, i cili avullohet ngadalë nga hudhra dhe lufton mikrobet dhe infeksionet. Procesi është gradual, por ia vlen.

Forcon sistemin imunitar!

Pse duhet të vendosni një hudhër nën jastëk çdo

Hudhra ka aftësinë të shkatërrojë të gjitha llojet e baktereve të këqija, pasi ka veti tepër të fuqishme antibakteriale. Nëse e vendosni rregullisht një hudhër nën jastëk, më rrallë do të sëmureni dhe më imunitet do të keni ndaj infeksioneve.

Largon insektet!

Pse duhet të vendosni një hudhër nën jastëk çdo

Mund të ju ndihmojë të flini më mirë.

Pse duhet të vendosni një hudhër nën jastëk çdo

Hudhra është e pasur me vitaminë B1, që ndihmon për një gjumë më të qetë. Po kështu një ndikim pozitiv në sistemin tuaj nervor që mund t’ju qetësojë dhe të relaksojë mendjen tuaj.

Syfyri, ushqimet që duhet ti hani që të agjëroni më lehtë

Syfyri nuk duhet neglizhuar asnjëherë, pra duhet ngrënë në kohën e caktuar dhe duhet respektuar si një vakt i rëndësishëm Read more

A duhet të agjërojë një i prekur nga Covid-19 me simptome të lehta?

“Islami është për të lehtësuar situatën e agjërimit e jo për ta vështirësuar”, kështu u përgjigj kreu i BFI-së, Shaqir Read more

Leave a Reply