Këta janë deputetët e rinj të AAK’së

Burime të brendshme të portalit Kosova ime nga AAK-ja tregojne se në listën e kandidatëve për deputetet që mund të jenë në parlament ka ndryshime të medha nga personalitetet e legjislaturës se kaluar.!!

Kosova ime merr vesh se përpos Ramush Haradinaj dhe Daut Haradinaj numrin e mjaftueshem të votave per te qene Deputet e kanë kaluar Besnik Tahiri, Shkumbin Demaliaj, Bekë Berisha, Dr Shemsedin Dreshaj të cilet kanë mbi 5500 vota pa i numeruar ato me kusht dhe të diasporës, në listen e pritjes janë nga keto vota Anton Shala i PSHDK – së dhe Arber Tolaj shkruan Kosova ime.

Sipas ketyre rrezultateve deputet qe kan qene me heret dhe jane larg me rrezultate jane Ali Berisha, Pal Lekaj Rasim Selmanaj Gazmend Syla dhe Teuta Haxhiu.

Nga perfaqesimi gjinor( femra) nga ky burim thuhet se ne gare te ngushtë janë Albena Reshitaj,Time Kadriaj, Meliza Haradinaj ,Florentina Gjergjaj dhe Albana Bytyqi.

Leave a Reply