Ilir Shaqiri dhe bashkëshortja që nuk e keni parë deri sot – FOTO

Ilir Shaqiri ka uruar bashkëshorten për ditëlindjen saj që korespondon me Vitin e Ri.

Bonus foto.

Leave a Reply