Taravari: Në zgjedhjet lokale dy blloqe kryesore garuese!

Në zgjedhjet lokale, sipas Arben Taravarit gara do të zhvillohet në mes dy blloqeve.

“Nëse ka marrëveshje sipas informatave që i kemi veç ka marrëveshje LSDM-BDI. Ne nuk mund të shkojmë në zgjedhjet lokale vetëm si në 2017, do të jetë i domosdoshëm bashkëpunimi në mes VMRO-së dhe Aleancës për Shqiptarët”, tha Taravari në Click Plus.

UT dhe Universiteti Iowa nga SHBA-ja nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Universiteti i Tetovës dhe Universiteti Iowa nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. Dy universitetet në të Read more

Zëdhënësi i qytetit të Shkupit i reagon opozitës shqiptare përmes fotografive

Zëdhënësi i qytetit të Shkupit, Valon Salihu, përmes disa fotografive i ka reaguar opozitës shqiptare, që sot kishte mbajtur një Read more

Leave a Reply