Taravari: Në zgjedhjet lokale dy blloqe kryesore garuese!

Në zgjedhjet lokale, sipas Arben Taravarit gara do të zhvillohet në mes dy blloqeve.

“Nëse ka marrëveshje sipas informatave që i kemi veç ka marrëveshje LSDM-BDI. Ne nuk mund të shkojmë në zgjedhjet lokale vetëm si në 2017, do të jetë i domosdoshëm bashkëpunimi në mes VMRO-së dhe Aleancës për Shqiptarët”, tha Taravari në Click Plus.

Pandemia solli shtrenjtimin e ushqimit dhe derivateve të naftës në Maqedoni

Produktet ushqimore në Maqedoninë e Veriut krahasuar me një vit më herët, janë shtrenjtuar për 2.1 për qind . Por Read more

“Tinex” hap në Tetovë super marketin modern – FOTO

Nga 9 prill viti 2021, pas rinovimit, është rihapur marketi “Tineks” në Tetovë. Marketi i ri modern ndodhet në lokacionin Read more

Leave a Reply