Ilir Shaqiri: Këngë për Harun Aliun – Komandant Kushtrimi (VIDEO)

PREMIERË
KUSHTRIMI I LIRISË
Teksti: Avni Qaili
Muzika dhe orkestrimi: Edmond Zhulali

Historia prekëse e Mr.Bean: U refuzua nga të gjithë pasi kishte probleme

Aktori Rowan Atkinson i njohur si Mr. Bean, ka një biografi tejet interesante, pasi që ai kishte çrregullim shëndetësore dhe Read more

Ferki Shala: Isha narkoman dhe pastaj u bëra musliman ekstrem

Ish-vokalisti i grupit TNT, Ferki Shala, i cili tani është një praktikues i fesë islame, ka pranuar të flas edhe Read more

Leave a Reply