I rrahën dy polic në Tetovë

Mbrëmë (5-tetor) rreth orës 21 e 55 minuta, në rrugën e ,,Ilindenit” në Tetovë, pjesëtaret e policisë nga SPB-Tetovë, kanë arrestuar personin A.S. (27) nga Tetova, pasi ai ka sulmuar fizikisht pjesëtarin e policisë deri sa ka qenë duke ndërmarr veprimet zyrtare.

Pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, personi A.S. do të përballet me parashtresë adekuate.

Gjithashtu për veprën e njëjtë diku rreth orës 01 e 30 minuta, në rrugën ,,Blagoja Toska“ në Tetovë, pjesëtaret e policisë nga SPB- Tetovë e kanë arrestuar personin F.H. (34) nga Tetova, i cili gjithashtu e ka sulmuar fizikisht pjesëtarin e policisë, gjatë kryerjes së veprimeve zyrtare.

I njëjti është mbajt në Stacionin Policor të Tetovës për zbardhjen e rastit dhe kundër tij do të pasoj parashtresë adekuate.

Leave a Reply