Tetovë: 16 vjeçari bën hatanë, rreh nënën, vëllaun dhe p.olicinë

P olicia e Tetovës ka ngritur padi ndaj 16 vjeçarit G.SH nga Tetova për shkak dyshimit se ka bërë vepër penale “lëndim trupor” në familje dhe “pengim të zyrtarëve p olicor në kryerjen e punës”, transmeton lajmin Shqipmedia.

16 vjeçari me datë 23.01.2021 në shtëpinë e tij ka sulmuar fizikisht nënën dhe vëllanë e tij. Pas ardhjes së p olicisë në vendngjarje ai ka sulmuar fizikisht edhe p.olicinë.

Gjykata do të vendos në fund për masat ndëshkuese-përmisuese ndaj 16 vjeçarit.

Edhe shoferi i Bilall Kasamit tallet keq me popullin

Shoferi personal i kreut të Lëvizjes Besa, Jakup Kasami një koment në rrjetet sociale në “Facebook”, duke dashur të ironizoj Read more

Në orë p olicore, v idhen tre dyqane në qendër të Tetovës FOTO

Vidhen tre dyqane në qendër të Tetovës, dy butiqe për veshje si dhe një dyqan me çanta, sipas informatave të Read more

Leave a Reply