Aksion policor në Gërçec të Shkupit

Pas masave të ndërmarra, policia e SPB Shkup e kanë gjetur veturën Audi 6 Quatro e cila një ditë më parë është vjedhur në qendër të Shkupit. Sipas policisë, vetura e shtrenjtë është vjedhur në rrugën Aradhat Partizane, kurse lidhur me rastin është arrestuar 34 vjeçari NSH nga Gërçeci, transmeton gazeta Lajm.

Policia ka bastisur edhe shtëpinë e tij lidhur me ndriçimin e rastit dhe ka gjetur veturën.

Leave a Reply