Tetovë: Kërkohet administrator tek Posta e shpejtë – APLIKO

Nëse jeni me shkollë të mesme, keni njohur të gjuhës maqedone, dini të punoni me kompjutor atëhere dërgoni CV tuaj në emailin:

[email protected]

ose paraqituni për detaje: 070/360-055.

Puna juaj është në zyrë ku do të pranoni, rregulloni dërgesat dhe komunikoni me bazën dhe klientët. Paga fillon nga 300 eu plus bonuse.

Ministria e Financave: Nuk është planifikuar të rriten normat e TVSH-së dhe tatimit

“Në drejtim të infomimit të saktë të publikut, theksojmë se nuk është planifikuar të rriten normat e TVSH-së dhe tatimit Read more

15 vende pune ME dhe PA fakultet në Tetovë – APLIKO

Setec: Referent për shitje në Tetovë SETEK gjithqka nga teknika është lider në repartin e IT, Audio video dhe Teknikës Read more

Leave a Reply