Zhelina në duart e Lëvizjes BESA e përçan B.D.I-në, situata e tensionuar

by admin
Spread the love

Vendimi i Gjykatës Administrative pas orarit të punës në dobi të ankesës së Lëvizjes BESA për komunën e Zhelinës tek pala e Lëvizjes BESA ka nxit gëzim ndërsa tek BDI përçarje. Situata është shumë serioze mëson portali Shqipmedia.
Artan Grubi pasi humbi politikisht ka gisht në këtë vendim të cilën grupacioni i Izet Mexhitit e ka konsideruar të panevojshëm. Vlen të theksojm se Gjykatën Administrative e kontrollon B.D.I dhe rezultati për Zhelinën tani dihet. Me këtë veprim Artan Grubi kthen Lëvizjen BESA në qeveri dhe forcon pozitat e tij. Nga ana tjetër grupacioni i Izet Mexhitit të cilëve u ka konvenuar të ketë Zgjedhje të Parakohshme dalin humbës . E tani si dihet ndoshta do të jenë votat e Izet Mexhiti dhe shokëve të tij në parlament që do ta fundosin Artan Grubin…Pritet të shofim….Telenovela vazhdon.

Lexo lajme interesante

You may also like