Zhaklina ua thotë hapur Oltës dhe Kristit: Nuk ka miqësi mes jush!

by admin
Spread the love

Loja e pyetjeve anonime, krijoi shumë batuta, por edhe debate në shtëpinë e Big Brother VIP. Kjo pasi, disa prej pyetjeve ishin shumë ngacmuese dhe tendencioze.

Luiz: Pyetjet e mia dihen. Efi: Dua ta di kush ma ka bërë pyetjen për veshjen time. Shumë e shëmtuar të bëhen të tilla pyetjesh tendencioze.

Luiz: Një pyetje që jubë Kristit për Oltën, isha kureshtare ta di kush e ka bërë.

Kristi: Pse don ta dish. Luiz: Olta është grua e martuar, ka një familje. Pyetja është shumë e ulët. Shumë e ulët. Po flas seroizisht. Po të drejtohem ty, a ke ndonjë dyshim për personin që ta ka bërë.

Kristi: Nuk kam fare interes. Ka banorë të tjerë që kanë komente për këtë?

Armaldo: Nuk e kuptoj, që pse Luizi po e komenton. Cili është qëllimi yt.

Luiz: Ore, thjesht më bëri shumë përshtypje.

Olta: Nuk dua ta di kush e ka bërë. Jam e bindur që do ta gjej vetë. Do ishte më e keqe nëse do më ishte bërë mua.

Kristi: Kur flasim për marrëdhëniet, mendohen vetëm ato romantiket. Ka edhe marrëdhënie miqësore.

Zhaklin: Olta kujdes nga Kristi. Nuk është shefi i diplomacisë. Për mendimin tim, Kristin e ka kundërshtar në lojë. Ti nuk i beson Oltës.

The post Zhaklina ua thotë hapur Oltës dhe Kristit: Nuk ka miqësi mes jush! appeared first on Telemedia.

You may also like