Zhaklina flet për kulturën: Gjermanët rrinë lakuriq në shtëpi para fëmijëve të tyre

by admin
Spread the love

Në “Më lër të flas” është diskutuar për një tematikë që edhe sot vijon të mbetet tabu në shoqërinë shqiptare, seksin.

Juliana Nura ka treguar për festivalin në Finlandë, “midnight run” ku të gjithë dalin në rrugë në mesnatë dhe vrapojnë totalisht të zhveshur. Ajo tregoj se edhe ajo ka marrë pjesë në këtë festival.

Këtu ka ndërhyerë edhe Zhaklin Lekatari e cila ka treguar se si në Gjermani familjarët rrinë lakuriq në shtëpitë e tyre.

” E kupton diferencën, në Finlandë njerëzit vrapojnë nudo dhe askush nuk thot e përdhunova se ishte nudo. Seksi është çështë kulturore. Mënyra se si e përjetojmë. Brazilianët ndryshe, në Kinë ndryshe, në ndryshe. Gjermanët lakuriq rrinë në shtëpi para njëi-tjetrit, para fëmijëve të tyre.

Ne në Shqipëri puthim organet gjenitale të fëmijëve dhe i themi u rritsh. Kjo në amerikë quhet pedofili”, shprehet Zhaklina.

You may also like