Zbulohen fotot e para të Lexus GX 2024

by admin
Spread the love

Imazhet tregojnë një dizajn brutal me shumë vija të mprehta dhe kënde të forta, dhe duket se ndjekin një formulë të ngjashme me modelin Toyota Sequoia të re.

Dy fotot ngacmuese tregojnë ndriçimin e GX, me fenerët që marrin një pamje të mprehtë dhe këndore.

Ata ulen nën një kapuç të skalitur dhe të mprehtë që plotësohet nga një hark rrote me pamje muskulore.

Rreth mbrapa shohim që GX do të mbajë një dritë të pasme të modës me gjerësi të plotë me distinktivin e integruar “Lexus”.

Forma tradicionale e grilës së boshtit Lexus duket sikur mbetet dhe e gjithë etika e dizajnit të kujton Toyota Sequoia-n më të fundit.

Ashtu si Tundra dhe Sequoia, GX ka të ngjarë të heqë motorin V-8 në favor të një V-6 me dy turbo, i cili mund të jetë konfigurimi i hibridizuar i i-Force Max që gjendet në të dy platformat e tij.

Edhe nëse GX 2024 zvogëlohet në pjesën e përparme të motorit, ai duhet të ruajë strukturën e tij trupore në kornizë dhe prerjet serioze jashtë rrugës. 

/GazetaSinjali/

You may also like