Zafirovski: Po kandidojmë për ta bërë më ndryshe Kaproshin

by admin
Spread the love

Oliver Zafirovski kandidati i VMRO-DPMNE-së, gjatë emisionit debativ në TV SHENJA, tha se ai ka vendosur që të kandidojë për Karposhin duke parë gjendjen në këtë komunë.

Ai tha se gjendja në komunikacion, higjiena janë pika të dobëta për këtë komunë dhe të cilat duhet të përmirësohen.

Zafirovski tha se nuk duhet vetëm të udhëhiqet me komunën dhe të vendoset beton, por se duhet të shikohet edhe në aspektin shëndetësor.

“Ka shumë sëmundje, njerëz që kërkojnë ndihmë. Do të bëjmë shumë ndryshime dhe në të ardhmen dikush tjetër do të mendohet nëse do të kandidohet. Duhet pikë së parti ndershëmri, llogaridhënie dhe të punohet për qytetarët. Ka shumë punë që duhet të ndryshohen. Nuk është mirë në shekullin 21 të mos ndryshohen disa gjëra”, tha Zafirovski.

 

 

Lexo lajme interesante

You may also like