Ylli Manjani: SPAK është mbushur me dosje, nuk po merret me çështje që ka qëllim

by admin
Spread the love

Për ish-ministrin e drejtësisë Ylli Manjani SPAK ka një fushë të gjerë veprimi dhe i është ngushtuar veprimtaria aty ku duhet ta ketë. Megjithatë sipas tij, SPAK duhet të ketë vetëm një qëllim luftën kundër korrupsionit të zyrtarëve të lartë por që sipas tij nuk po e bën.

Një çështje ka SPAK dhe vetëm me këtë nuk merret. Merret me vendimet e Zamira Ramit në Gjirokastër e cila ka vendos shembjen e dy ndërtimeve për shkak të një projekti zhvillimi dhe nuk merret me Erion Veliajn që shemb pa ligj Teatrin Kombëtar por jo është loja me dy standarde.

SPAK është një agjenci e posaçme, e kam thënë është monstruoze ne kuptim legal të fjalës. Ka në dorë të bej çfarë të doje, askush nuk është I mbrojtur. As privatësia nuk vlen para SPAK si një e drejtë themelore pasi transparenca e një zyrtari publik është më e rëndësishme. Ta lëmë SPAK-un të merret me këtë punë korrupsionin,” u shpreh ish-ministri për Vetting.

Lajme interesante

You may also like