Xhaferi: Zgjatja e afatit të regjistrimit në duart e partive politike

by admin
Spread the love

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi deklaroi sot se zgjatja e afatit të regjistrimit të popullsisë është në duart e partive politike dhe se Kuvendi nuk e ka problem fare që të mblidhet dhe të votoj ndryshimet e nevojshme.

Xhaferi u shpreh i prerë se për këtë së pari nevojitet një harmonizim i qëndrimeve mes subjekteve politike.

Në rast se ka konsensus në mes subjekteve politike që janë pjesë e kuvendit dhe dalin me një propozim të harmonizuar mes vete. Pra kjo është punë e partive politike në rast se merren vesh mes vete”, tha Talat Xhaferi, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

You may also like