Xhaferi: Edhe fëmija im ka të drejtë të pranohet në punë

by admin
Spread the love

Edhe fëmija im ka të drejtë të konkurrojë dhe të pranohet në punë, thotë kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi pas reagimeve për zgjedhjen e djalit të tij Barletit, për prokurorë.

Thotë se për shkak të pozitës së tij, është sulmuar dhe se Antikorrupsioni tashmë ka marrë vendim për këtë çështje, respektivisht nuk ka hapur rast.

You may also like