Xhafer Gashi: Përuruam ndriçimin publik përgjatë rrugës Obiliq Plemetin

by admin
Spread the love
728x90px

Kryetari aktual dhe kandidati për kryetar të komunës së Obiliqit nga Iniciativa Qytetare, Xhafer Gashi ka përuruar ndriçimin publik përgjatë rrugës Obiliq-Plemetin.

Me këtë rast, ai tha se është bërë një punë e mrië në
Obiliq.

Postimi i plotë:

Edhe një punë e mirë e realizuar në qytetin tonë.

Në funksion të ngritjes së sigurisë për qytetarët tanë, përuruam
ndriçimin publik përgjatë rrugës Obiliq-Plemetin.

bekimcair

Ta gëzoni banorë të fshatit Plemetin!

Vazhdojmë #bashkë!

Xhafer Gashi

https://www.facebook.com/100013742770178/videos/pcb.1232831557184925/687643512209131

ash-ads

Lajme interesante

You may also like