Wow nuk e paskemi ditur! Këto tri super-femra shqiptare paskan qenë shoqe klase!

by admin
Spread the love

Një shumë e suksesshme si miss, modele e këngëtare, tjetra një nga prezantueset më të pëlqyera, e e treta një aktore e shkëlqyer dhe shumë e njohur në Kosovë.

Bëhet fjalë për Morena Tarakun, Elita Rudi dhd Fiona Gllavica.

Këta emra të njohur krahas bukurisë që i karakterizon i bashkon diçka shumë e rëndësishme.

Tri vajzat fantastike kanë qenë në një klasë në gjimnazin “Sami Frashëri” në Prishtinë.

Këtë e ka zbuluar Elita Rudi përmes vlogut të saj duke treguar se klasa e tyre ishte e mbushur me yje në ngritje pasi padyshim atë kohë askush nuk e dinte me siguri se vajzat do të shndërrohen në nga femrat më të pëlqyera dhe të suksesshme.


Lajme interesante

You may also like