Vërshimet e paralajmëruara, në Pejë vështirësohet lëvizja nëpër rrugë

by admin
Spread the love

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se për shkak të reshjeve të shiut me intenzitet të mesëm deri në të lartë, ka mundësi të mëdha për paraqitje të përmbytjeve (vërshime të shpejta) dhe rrëshqitje të dheut në rajonin e Pejës dhe Gjakovës. Sipas Insitutit Hidrometeorologjik të Kosovës, reshjet shiu me intenzitet të mesëm deri në të lartë me një probabilitet të lartë për paraqitje të…

Source

You may also like