Unë jam kampion bote, ti s’je asgjë – Shqip

by admin
Spread the love

Gerard Pique nuk është më në kontroll të nervave të tij  kur mbështetësit fanatikë të ish-partneres së tij, Shakira, e kanë provokuargjatë një eventi duke thirruremrin e saj në grup.

Ish-futbollisti ka shkuar në një klub nate në Barcelonë dhe në një moment ka qenë në qendër të lokalit me mikrofon në dorë për t’iu drejtuar publikut.

Megjithatë, klientët u siguruan që ta ndërprisnin dhe ta irritonin. Ata filluan të brohorisnin emrin e Shakirës, ​​me Piquen që nuk u përmbajt. Edhe pse heshti për një kohë të gjatë, ndërsa i gjithë dyqani “glorifikonte” Shakirën, Pique shpërtheu.

You may also like