Tiparet që duhet t’i kesh për t’u bërë gruaja e tij

by admin
Spread the love

Ekziston një stereotip që një mashkull vlerëson vetëm pamjen e bukur të një gruaje, trupin madhështor dhe sa e bindur është, por nëse një burrë dëshiron të ketë një marrëdhënie afatgjatë, ai vëren cilësi absolutisht të ndryshme.

Ja cilat janë tiparet që një mashkull çmon në gruan e tij të ardhshme:

Inteligjenca

Ky tipar është një nga më të rëndësishmet për marrëdhënie të qëndrueshme: askush nuk dëshiron të ndihet i turpëruar për shkak të pafytyrësisë dhe budallallëkut të partneres së tij. Meshkujt që thonë se gratë nuk kanë nevojë të jenë inteligjente, tradhtojnë.

Sensi i humorit

Nëse mund të pranoni një shaka dhe të thoni diçka të këndshme, ndoshta jeni një person i aftë dhe i fortë. Përveç kësaj, është gjithmonë një kënaqësi të jesh rreth njerëzve të këndshëm.

Besnikëria

Mund të kalojmë me ditë të tëra duke diskutuar nëse njerëzit janë monogamë apo jo, por le të pranojmë se askush nuk dëshiron të mashtrohet e tradhtohet. Një mashkull dëshiron të gjejë një vajzë që do të kalojë gjithë jetën e tij me të dhe plagët emocionale vështirë se do të shërohen.

Vetëbesimi

Vetëbesimi zakonisht luan një rol më të rëndësishëm sesa paraqitja e një personi. Nëse një grua ndihet mahnitëse, të gjithë do të mendojnë të njëjtën gjë.

Mirësia

Askujt nuk i pëlqen njerëzit që dëshirojnë gjëra të këqija për të tjerët, por një person që gjithmonë bën diçka të mirë shkëlqen nga brenda dhe tërheq njerëzit nga jashtë.

Ndjeshmëria

Disa njerëz mendojnë se ky tipar është i vështirë dhe shqetësues, por nëse një grua është e gatshme të tregojë ndjeshmëri, ajo bëhet më e sinqertë: i dashuri i saj mendon se ajo gjithmonë do ta mbështesë atë.

– Gatishmëria për të dëgjuar

Burrat nuk e hapin veten shumë shpesh, por kur ata bëjnë, ata e vlerësojnë shumë një grua që mund t’i dëgjojë dhe të japë këshilla.

– Pavarësia

Sigurisht, çdo mashkull dëshiron të mbrojë njerëzit e tij të dashur dhe të kujdeset për ta, por varësia dhe paaftësia për të marrë vendime të thjeshta janë të natyrshme vetëm për fëmijët dhe një burrë nuk dëshiron të jetë babysitter personal i një gruaje.

– Thjeshtësia

Gjithkush është i ngopur me imazhin e mbretëreshës së dramës. Burrat mërziten me hipokrizinë dhe shtirjen. Meqë ra fjala, a nuk është e vështirë të vësh maskën e një mbretëreshe përgjithmonë?

– Mënyra e drejtpërdrejtë

Askush nuk mund ta lexojë mendjen e dikujt tjetër. Prandaj është më mirë të flisni e të tregoheni të sinqertë për dëshirat dhe pakënaqësitë tuaja. Kjo ndihmon për të shmangur konfliktet e mëtejshme dhe traumat psikologjike.

Lexo lajme interesante

You may also like