Test vizual: Gjej qenushin e fshehur mes peshqirëve

by admin
Spread the love

Mes shumë peshqirëve me ngjyra ka një qenush të lezetshëm, koha e vënë në dispozicion për zgjidhjen e testit është vetëm 5 sekonda, ndaj hapni mendjen, përqendrohuni dhe vëzhgoni me kujdes imazhin për të gjetur qenushin e fshehur. Ky test shumë i ndërlikuar është krijuar me qëllimin që t’ju ngatërrojë mendjen, ndaj kushtojini vëmendje çdo detaji të vogël në ilustrim dhe përpiquni të gjeni qenushin.

Testi vizual i qenushit të fshehur në peshqirë

Shtypni kronometrin tuaj, vëzhgoni me kujdes figurën dhe gjeni qenushin e fshehur, mbani mend se keni vetëm 5 sekonda kohë për zgjidhjen e testit.

Gjetja e qenushit mes peshqirëve në vetëm 5 sekonda nuk ishte aspak e lehtë, pasi ky test kishte nevojë për aftësi të shkëlqyera vizuale dhe një elasticitet të mahnitshëm mendor. Koha e vënë në dispozicion sigurisht që ka kontribuar në pamundësinë e zgjidhjes së testit dhe për këtë arsye, para se të zbuloni zgjidhjen, dëshirojmë që ju të provoni të zgjidhni testin vizual, këtë herë pa i dhënë peshë kalimit të kohës. Shikoni me kujdes vizatimin dhe përpiquni ta gjeni qenushin pa asnjë kufizim kohor, por nëse vërtet nuk mundeni, lëvizni poshtë dhe ne do të zbulojmë se ku fshihet qenushi.

Zgjidhje

Gjetja e qenushit të fshehur nuk ishte aspak e lehtë, vazhdoni të stërvitni mendjen tuaj me teste vizuale dhe psikologjike që mund t’ju ndihmojnë të përmirësoni aftësitë tuaja vizuale dhe elasticitetin tuaj mendor.

Burimi: Revista Psikologji

Lexo lajme interesante

You may also like