Tërmet në Maqedoninë e Veriut

by admin
Spread the love

Sot në orën 08:21 është regjistruar një tërmet në Maqedoninë e Veriut.

Tërmeti ndodhi 65 kilometra nga pjesa Jugperëndimore e qytetit të Shkupit dhe 10 km në veriperëndim të Kërçovës

Tërmeti ishte me magnitutë 2.8 shkallë dhe është ndje edhe nga popullata në pjesën jug-perëndimore të vendit.

Lexo lajme interesante

You may also like