Taravari: Reisi Shaqir Fetahu në emër të Zotit ka kërkuar vota për BDI

by admin
Spread the love

Arben Taravari ka vazhduar me kritika ndaj reisit Shaqir Fetahu në ClickPlus.

Pasi paraprakisht ka akuzuar për përfshirje dhe ndikim mbi votuesit kundër tij, Taravari më vonë ka deklaruar se reisi në emër të Zotit ka bërë thirrje që të votohet BDI, Ali Ahmeti.

Ka telefonata ku ka bërë thirrje që ju, për hir të Zotit, për hir të Allahut ju duhet të përkrahni BDI, Ali Ahmetin”, tha Taravari./TV21

Lajme interesante

You may also like